Kantoor

Advocaat-mediator Marieke Heiner is gespecialiseerd in familierecht en arbeidsrecht en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de begeleiding van (complexe) echtscheidingen en arbeidsconflicten. Zij behartigt de belangen van particulieren, ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars en hun partners. Zij biedt juridische dienstverlening op hoog niveau in de vorm van advies, bemiddeling/mediation en begeleiding als advocaat in een procedure.
 
Cliënten vinden in Marieke Heiner een gedreven vakvrouw. Zij  streeft ernaar om ondoorzichtige materie zo inzichtelijk mogelijk te maken. Haar benadering is persoonlijk, haar werkwijze is efficiënt en haar aanpak is duidelijk en gericht op een positief resultaat. Sámen tot een oplossing proberen te komen staat centraal in de praktijk van Marieke Heiner. Waar mogelijk laat zij de partijen weer op één lijn komen. Begeleidt zij hen in het hervinden van het evenwicht. Zodat de toekomst met optimisme tegemoet kan worden getreden.

Over Marieke

In 1987 is Marieke Heiner afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in het privaatrecht en het strafrecht. Aansluitend was zij elf jaar als advocaat in dienst van een middelgroot kantoor in het midden van het land. Sinds 1999 heeft zij haar eigen praktijk in Amersfoort. In de ruim 27  jaar die ze onafgebroken als advocaat werkte, deed ze ruime ervaring op in de diverse onderdelen van het familierecht en het arbeidsrecht.

Daarnaast was zij twee jaar werkzaam als rechter–plaatsvervanger in de rechtbank Zwolle. Zij is juridisch secretaris bij het Instituut Sport Rechtspraak en tevens  is zij als advocaat-trainer verbonden aan de beroepsopleiding voor jonge advocaten.